Pogosta vprašanja

Ali je mogoče dobiti izdelek po naročilu?

Ja, za več informacij piši na: info@trgovina-macica.si ali pa se oglasi na Tavčarjevi 7.

Mimogrede, ne pošiljaj slik z interneta, da želiš čim bolj podoben izdelek. Če želiš izdelek ustvarjalca, ki ga pri Mačici ni, se obrni nanj. :)

Kdaj bo moj paket pri meni?

Mačica se trudi odposlati izdelke čim prej, ampak računaj na 2-7 dni. Še vedno pa lahko prideš v trgovino osebno, in imaš izdelke takoj.

Je vse na spletni strani?

Žal ne. Problem nastane pri zalogi in slikah izdelkov. Če te zanima določena stvar, ki je na spletu ni, se javi na Facebooku, Instagramu ali pa info@trgovina-macica.si.

Se da dobiti tematske darilne pakete?

Seveda! Javi se na mail ali v zasebno sporočilo s tematiko in željami.

So vsi izdelki v Mačici slovenski?

Koncept trgovine je bil sprva samo za slovenske ustvarjalce, in v veliki večini ostaja tako. Izjema so samo nogavice, ki so narejene na Poljskem. Sam so res hude.

Sprejema Mačica nove ustvarjalce?

Trenutno ne.

Hodi Mačica po stojnicah?

Ja, ampak samo kot kupec, ne prodajalec. Izjema sta samo Na meji nevidnega in Makkon. Za sveže informacije poglej na FB in IG, ampak ne pričakuj veliko.

So kateri izdelki veganski?

Ja, vsi sveče in voski OWN candles in karkoli je made by Casual Goth.

Kdo polni police Mačice?

Trenutno: Casual Goth (owner Mačice), izdelki Društva za zaščito živali Kranj (celoten znesek od prodaje izdelkov gre društvu), Andreja Trkman, Unikatni izdelki Luna, OWN Candles, Many Mornings, EricaDesign, Keramika Melinda, Klekljančki, Janči nakit in Ančka rada kvačka.